neděle 27. září 2015

Cardmaking 2015

Tak a je to za námi! Již druhé národní setkání příznivců výroby přáníček se uskutečnilo včera, tedy v sobotu 26. září 2015 (bližší informace najdete na stránkách akce).

Během dne proběhly dva přáníčkové workshopy, které vedly úžasné lektorky. Mixed media přání si holky vyrobily s Ilonkou Červinkovou a Míša Svatošová zase všechny naučila, jak používat fixy z Kiku. 

Musím holky pochválit, byly moc šikovné a přáníčka se jim opravdu povedla!


Kromě tvoření jsme měly možnost nakoupit si v obchůdcích Pretty Papers a Katy scrap, čehož jsme samozřejmě rády a ve velkém využily. Vybírat rozhodně bylo z čeho. Iveta (Barevné Nápady) ještě kromě jiného přivezla zásobu stužek a šňůrek, čímž sortiment pěkně doplnila.


Sešlo se nás kolem čtyřiceti tvořivých žen a myslím, že jsme si to všechny skvěle užily. Den utekl jako voda a tak nám nezbývá těšit se zase až na příští rok. 


Všechny fotky jsem nahrála sem. Moc jsem je neupravovala, protože jich přeci jen bylo docela dost, ale snad mi to prominete. :-) 

Díky za nahlédnutí, Vaše Zou.

7 komentářů:

  1. super, závidím, jak ráda bych byla s vámi :(, doufám,že příští rok to vyjde

    OdpovědětVymazat
  2. Krásně napsané. Jsem ráda za tolik fotek.

    OdpovědětVymazat
  3. Zuzko...krása...velice děkuji za hezké prožitky a zkoušení všeho nového...velké díky Andrea

    OdpovědětVymazat
  4. Zuzi, moc díky za parádní, skvěle zorganizovanou akcí! Fotky parádní a to jsi říkala, že nestíháš fotit :-) Už teď se těším se na další ročník. M.

    OdpovědětVymazat
  5. Přáníčka vypadají fakt velmi dobře, jste moc šikovné. Díky za fotky.

    OdpovědětVymazat
  6. Díky za fotky a už se těším na nový ročník :-)

    OdpovědětVymazat